romana
HOME HOT-FILM PRODUSE INSTALARE CONTACT
Home -> Korea Heating Co., Ltd.
greet_CEO.jpg

Korea Heating Co., Ltd. este un grup specializat în sisteme de încălzire cu radiaţii infraroşii îndepărtate, în format film (denumit Hot-Film), aceasta conducând la o inovaţie în sistemele de încălzire în pardoseală, tavan sau perete.

În ultimii ani Korea Heating Co., Ltd. şi-a îndreptat atenţia pentru dezvoltarea şi furnizarea unor filme de încălzire cu radiaţii infraroşii de înaltă calitate, dar au investit masiv şi în dezvoltarea de alte materiale high-tech pentru a rezolva problemele mondiale economice şi de mediu, precum şi a crizei încălzirii globale. Datorită acestor succese, produsele Korea Heating Co., Ltd. au fost foarte bine primite de către clienţii.
Korea Heating Co., Ltd. este dedicată pentru a furniza servicii de clasă mondială şi cele mai bune produse pentru sistemele de încălzire arhitecturale cu radiaţii din spectrul infraroşu, în Coreea şi în celelalte ţări!

Misiunea Korea Heating Co., Ltd. a fost de la început, aceea de a exporta filme de încălzire cu radiaţii infraroşii îndepărtate, în principal pentru încălzire prin pardoseală, în toată lumea şi să consolideze în continuare Sistemul de încălzire tradiţional Coreean “ONDOL”.

Produsele Hot-Film ale Korea Heating Co., Ltd pentru încălzire în pardoseală cu radiaţii infraroşii, sunt cea mai bună alegere pentru proprietarii de locuinţe, birouri, restaurante, magazine, şcoli, spitale, biserici şi care doresc un sistem de încălzire sănătos, silenţios, fiabil şi cu 20 - 60% mai economic.

Dispunând de fabrici avansate tehnologic, care produc film de încălzire cu radiaţii infraroşii de calitate, Korea Heating Co., Ltd. reuşeste să exporte produsele sale în peste douăzeci de ţări, inclusiv Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, si Marea Britanie, etc, răspândnd astfel beneficiile sistemului tradiţional coreean de încălzire (ONDOL), pe pieţele internaţionale şi făcând lumea să ştie de eficienţa s-a inegalabilă şi meritele de sănătate a sistemului ONDOL.

Ţările în care se exportă sunt: Canada Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Rusia, Finlanda, Ungaria, Polonia, România, Ucraina, Turcia, China, Japonia, Mongolia, Chile, Peru, Kazahstan, Uzbekistan, Kârgâzstan, Tadjikistan, şi Coreea de Nord.

 
Acasa
Hot-Film
Produse
Instalare
Contact
Portal Info
© 2011 SC Far Infra SRL - Toate drepturile rezervate Politica Cookies | Politica de Confidentialitate