romana
HOME HOT-FILM PRODUSE INSTALARE CONTACT

Instalarea foliei termice Hot-Film:

hot-film instalat la o sauna

La Korea Heating Co., Ltd. avem de ani buni de experienţă în producerea şi instalarea foliei termice Hot-film şi luăm totdeauna în considerare plasarea unităţii de încălzire şi instalarea la timp, pentru a se potrivi cel mai bine cu cerinţele clientului.

Vă asigurăm că unitatea este în afară de orice pericol pentru utilizatori si instalarea se va face în condiţii de maximă siguranţă.

Metode de instalare pentru diferite materiale de finisare:

Este posibilă utilizarea pentru perete, tavan, şi podea.
Filmul se montează cu platbenzile de cupru în jos.

sectiune prin podea

Instalarea detaliată a foliei termice Hot-Film:

Cum instalăm filmul de încălzire?

instalare electrică plan A
instalare electrică plan B

Structura filmului carbon de încălzire LUXURY:

Structura filmului carbon de încălzire LUXURY

Precauţii la instalarea foliei termice Hot-film:

hot-film precautii
  • Este recomandabil să păstreze locul de instalare curat iar podeaua acestuia să fie plată, în scopul de a preveni zgârieturile, îndoiturile, sau alte daune ale filmului.
  • Locul unde va fi instalat Hot-Film are nevoile să fie lipsit de umezeala sau umiditate, şi trebuie luate toate măsurile de precauţie necesare pentru a nu avea Hot-Film expus direct la umezeala sau umiditate.
  • Izolaţia acoperită cu material conductor cum ar fi izolarea brută sau folia de argint, nu pot fi utilizate deoarece pot deteriora filmul în timpul instalării.
  • Trebuie luate precauţii pentru a nu se deteriora suprafaţa filmului şi a nu se păşi pe acesta în timpul instalării. În cazul unei suprafeţe deteriorate, aceasta trebuie să fie izolată cu o bandă subţire de izolare.
  • Materialele de finisare nu vor folosi vopsea, colorant, sau adeziv de întărire care pot provoca transformări, modificări de culoare, sau fisuri, în timp ce transmit caldura la materialele finisate.
  • Este recomandabil să se stabilească materialele izolante / finisare în urma consultării cu o firmă sau experţi în instalaţii, în scopul de a maximiza efectul de încălzire în locuri diferite de instalare.
  • Când tăiaţi Hot-Film şi conectaţi acesta la termostat, energia consumată să nu fie peste 75-80% din capacitatea permisă de termostat.
  • Părţile tăiate din film trebuie să fie izolate cu bandă de izolare.
  • După finalizarea instalării Hot-Film, asiguraţi-vă de măsurea curentului electric şi a tensiunii cu un tester şi efectuaţi o încercare de probă pentru a verifica temperatura suprafeţei filmului.
  • În momentul instalării, asiguraţi-vă pentru a calcula consumul de energie şi verificaţi capacitatea instalaţiei, pentru a alege conductorii electrici care sunt adecvaţi pentru instalare.
 
Acasa
Hot-Film
Produse
Instalare
Contact
Portal Info
© 2011 SC Far Infra SRL - Toate drepturile rezervate Politica Cookies | Politica de Confidentialitate