magyar
HOME HOT-FILM TERMÉKEK TELEPÍTÉS KAPCSOLAT
Home -> Korea Heating Co., Ltd.
greet_CEO.jpg

A Korea Heating cég az infravörös fűtőfilm, a (Hot-Film) gyártására szakosodott csoport és ezzel hozzájárult egy egészen új padlófűtő rendszer kifejlesztésére.

Az elmúlt években a Korea Heating arra törekedett, hogy kiváló minőségű infravörös fűtőfilmet gyártson és forgalmazzon. Ezen kívül a cég különös figyelmet fordított csúcstechnológiájú környezetbarát fűtő anyagok kifejlesztésére, valamint kezdettől fogva a cég célja, hogy az infravörös fűtőfilm exportálásával megismertesse a hagyományos „ONDOL” fűtési rendszert az egész világgal.

A Korea Heating arra törekszik, hogy világszintű szolgáltatást és kiváló minőségű termékeket biztosítson Koreának és az egész világnak.

A gyártási folyamat két igen korszerű üzemben zajlik. A Korea Heating ma már több mint 20 országba exportál, ezek köze tartozik az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Nagy Británia, stb., elterjesztve így a hagyományos koreai fűtési technológiát (ONDOL) valamint ennek a renszernek a páratlan hatékonyságát és az egészségre való jótékony hatását.

A következő országokba exportál: Kanada, Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Németország, Oroszország, Finnország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Ukrajna, Törökország, Kína, Japán, Mongólia, Chile, Peru, Kazahsztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, és Észak Korea.

 
Home
Hot-Film
Termékek
Telepítés
Kapcsolat
 
© 2011 Far Infra KFT – Minden jog fenntartva
Cookie-kra vonatkozó szabályzat | Adatvédelmi irányelvek