romana
HOME HOT-FILM PRODUSE INSTALARE CONTACT

Produse -> Cablu de încălzire
cablu_cai.jpg

Cablu de încălzire (Heating Rail)

Cablul de încălzire reînvie metoda antică Ondol de încălzire în pardoseală, bineinţeles cu tehnologie şi design modern. Durata de funcţionare a acestui cablu de încălzire este aproape vesnică, nu provocă radiaţii electromagnetice, nu produce poluarea aerului, este preferat de cei sensibili la praf.

Un factor foarte important al acestui sistem de încălzire este siguranţa functionării datorită conductorului electric cu izolaţie dublă, rezistent la apă, care elimină problemele cu încălzirea electrică în padoseală apărute până în prezent. Acest sistem poate fi uşor de instalat, compusul de carbon din interior, generează raze infraroşii (8-14 microni lungime de undă) benefic şi util pentru sănătate. Se recomandă pentru încălzirea în padoseală, sub gresie.

Specificaţiile cablului de încălzire:

  • Certificări: CE, GOST, ISO9001 / ISO14001
  • Brevet: USA / Japonia / Rusia / Coreea
  • Tensiune de lucru: CA 220 ~ 230 Volt (50 ~ 60 Hz)
  • Utilizare: încălzire prin pardoseală / încălzire în domeniul agricol
  • Consumul de electricitate: 150 ~ 100 watt pe metru (de la 10°C - 65°C)
  • Temperatura maximă menţinută: 65°C
  • Materialele: mantaua exterioară -> polipropilena
  • Elementul de încălzire: Compus de Carbon & polipropilenă
  • Metoda de încălzire: Radiaţii infraroşii îndepărtate, în procent 90 %

Producătorul:

G Touch Co, Ltd din Coreea este producatorul materialelor pt. acest nou tip de incalzire prin pardoseala. Printr-o cercetare continua de 7 ani, ei au dezvoltat tehnologia de fabricatie a acetui sistem de incalzire unic, care se raspandeste acum in toata lumea. Acest cablu de incalzire, nu numai ca a obtinut diferite brevete în Statele Unite ale Americii, Japonia, Rusia, China şi Coreea de Sud, dar guvernul coreean i-a acordat calificativul de produs de inalta calificare pt. achizitii publice. S-a adoptat acest sistem de incalzire pt. incalzirea cladirilor agentiilor guvernamentale şi a celor militare din Coreea inca din 2009.

functionarea cablului de incalzire

Ce înseamnă funcţia PTC (Positive Temperature Coefficient)?:

Caracteristica PTC (coeficient de temperatură pozitivă) a fost descoperită încă din anii 1950 de cercetatorul american dr. Herman. Această proprietate înseamna că, deşi temperatura materialului creşte, puterea calorică este redusă automat la o anumită valoare. În compoziţia cablului de încălzire PTC nu există nici un care produce caldură, cum ar fi linia nichel-crom. Este produs dintr-un compus nano care este un amestec de carbon şi materiale conductori - raşini polietilenice - iar principala caracteristică este că se extinde şi se contractă cu usurinţă la caldură. Astfel, la creşterea temperaturii într-o anumită parte a cablului, polietilenul de plastic din interiorul lui se extinde. Acest lucru provoacă creşterea rezistenţei electrice, astfel încât consumul de energie scade. Acest fenomen este numit funcţie de control magnetic (Magnetic Control Function).

Această caracteristică este foarte eficientă în prevenirea supraâncălzirii parţiale, - cablul de încălzire prin urmare, nu poate genera mai mult de 70 de grade Celsius. Ca atare, când temperatura este scazută, se produce mai multă caldură în cablul de încălzire, iar mai puţină atunci când temperatura creşte. Acest cablu pe lângă faptul că funcţionează în condiţii de siguranţă, consumă mai puţină energie electrică.
Temperatura pardoselii este diferită în diferite părţi ale camerei din cauza pierderilor de căldură, umiditate, etc. Cu toate acestea, cablul de încălzire PTC compensează această diferenţă. Fiecare parte a cablului de încălzire funcţionează ca şi cum ar avea propriul termostat, astfel podeaua are tot timpul temperatura uniformă cu un consum minim de energie. Acestă funcţie inteligentă face ca acest cablu să fie cel mai eficient sistem de încălzire electrică prin pardoseala.

Teste cablu de incalzire
Rezistenta electrica

Performanţa electrică a cablului de încălzire:

performanta electrica a cablului de incalzire

Specificaţiile tehnice ale cablului de încălzire:

specificatiile tehnice ale cablului de incalzire

Tabel comparaţie consum:

tabel comparatie consum

Instrucţiuni de instalare: (click mai jos pentru detalii)

heating_rail_installation_r_ld.jpg
structure_heating_rail_r_ld.jpg
connection_power_cables_r_ld.jpg

Descărcaţi:

 
Home
Hot-Film
Produse
Instalare
Contact
Portal Info
© 2011 SC Far Infra SRL - Toate drepturile rezervate Politica Cookies | Politica de Confidentialitate