magyar
HOME HOT-FILM TERMÉKEK TELEPÍTÉS KAPCSOLAT

JHeater_mag1

JHeater_mag2

JHeater_mag3

JHeater_mag4

Az infrasugárzó panel speciális alumínium ötvözetből készült, melynek felületét különleges bevonat fedi. A sugárzó panel belsejében találhatóak a fűtő elemek, melyek bekapcsolás után azonnal hőt termelnek, ezáltal melegítve a személyeket, tárgyakat.
A mesterségesen előállított „napsugárzás" nem tartalmazza a káros ultraibolya sugarakat, kizárólag a „melegítő" infravörös sugarakat, ezáltal rendkívül jó hatása van az élő szervezetre.
Az infrafűtő készülékek tehát az elektromos energiát alakítják át infravörös sugárzássá. Az infravörös sugárzás, ellentétben a hagyományos fűtéssel, elsődlegesen nem a levegőt fűti fel, hanem célzottan az ott tartózkodó élőlényeket, tárgyakat.

JH-Heater sötétsugárzó előnyei

Kényelmes:

Nem keringteti a levegőt, így nincs felszálló por, szálló baktériumok. Szagmentes, zajmentes, nem világít.

Energiatakarékos:

Kiváló hőtermelési hatékonyság és hősugárzási hatás jellemzi. Intelligensen ellenőrzi a hőmérsékletet, teljesítményt és energiát takarít meg.

Megbízható:

A belső levegő hőmérséklete a fűtési szezontól függetlenül, szabadon állítható.

Gyógyhatás:

Az infrasugárzás nem a bőr felszinét melegíti, hanem eljut a mélyebb szövetrétegekhez, és ott fejti ki terápiás hatását. Fokozódik a vérellátás, az anyagcsere, erősödik az mmunrendszer,gyorsulnak a húzódásos, gyulladásos, izületi betegségek gyógyulási folyamatai, enyhülnek a krónikus felsőlégúti megbetegedések, allergia tünetei.

Fűtött terület nagysága:

Az infra sötétsugárzók sugárzó felületének domború kialakítása, és bordázott felszíne miatt sokkal nagyobb fajlagos felületről, és jóval nagyobb szögben szórják az infrasugarakat. Ráadásul az infra sötétsugárzók a hosszúkás forma révén nagyobb terület besugárzására képesek, így egyszerre nagyobb terület fűtését teszik lehetővé.

Besugárzott terület:

Az infra sötétsugárzók 45 fokban dönthető falikonzollal kerülnek felszerelésre, ezáltal bármikor változtatható, célzottabbá tehető a besugárzási terület attól függően, hogy hova akarjuk irányítani a melegítő infrasugarakat.

Fűtés intenzitása:

Az infra sötétsugárzók nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, ami a magasabb felületi hőmérséklet eléréséhez szükséges. A magas felületi hőmérséklet a nagyobb hősugárzási teljesítményt, tehát az intenzívebb és irányítottabb fűtést eredményezi. A sötétsugárzó felülete 380 C fokra melegszik fel., tehát az egységnyi felületen  nagyobb intenzitással fűtenek!
Ezért is van az, hogy a hagyományos infrapanelek minimum 20-30 perces felfűtési idejével szemben az infra sötétsugárzók melegítő hatása már 10 perc elteltével érezhető. Termosztát segítségével pedig a leggazdaságosabb fűtési módszerek közé sorolható.

Beruházási költség:

Ugyanolyan hősugárzási teljesítmény eléréséhez kevesebb infra sötétsugárzóra van szükség. Ezáltal kevesebb a beruházási költség, kevesebb a szerelési költség.

Esztétika:

Az infra sötétsugárzók elegáns, modern megjelenésével stílust adhat lakásának, irodájának, műhelyének, vagy akár a fedett teraszának.

Technológia

Innováció
JHeater_mag5

Új technológia, garantált minőség

A JH-Heater hosszúhullámú infrasugárzó készüléket egyedi design-nal és technológával gyártják. Speciális aluminium ötvözetből készült, melynek felületét különleges NANO bevonat fedi. A sugárzó panel.
Belsejében lévő speciális fűtőelemek bekapcsolás után azonnal hőt termelnek és elérik a 86 %-os hatásfokot.

Regenerativ tervezés, energia takarékos

JH-Heater sötétsugárzó a fényvisszaverő hőtárolás új módszerét alkalmazta, ami a tervező szellemi tulajdonjoga.
Több mint 20 %-al magasabb a hatékonysága, ezáltal magas az energiatakarékossága.

JHeater_mag6

JHeater_mag7

JHeater_mag8

 

Home
Hot-Film
Termékek
Telepítés
Kapcsolat
 
© 2011 Far Infra KFT – Minden jog fenntartva